553-Projecten-header.webp

Vloerkleden


Vloerkleden geven een ruimte een warme uitstraling. De kleur, structuur en materiaal geeft uw interieur sfeer.

Vloerkleden
Gordijnen en plissés

Gordijnen en plissés


Gordijnen: kies voor plooigordijnen, ringen of lussen en kies uit vele stoffen en materialen. En wil je net even iets anders, vraag dan ook eens naar de afwerkingsmogelijkheden!

Plissés zorgen voor de privacy en de decoratieve stof zorgt voor een ideale zonwering.

Shutters van Colors@Home Waterland


Shutters zijn houten luiken met regelbare lamellen. Hierdoor kun je spelen met licht en je kamer een sfeervolle uitstraling geven. Geschikt voor zowel een klassiek als een modern interieur. Isolerend, decoratief en functioneel. Bij Colors@Home Waterland weten we wel wat service is! Daarom nemen wij bij Colors@Home Waterland graag het werk uit handen. We leveren naast onze producten graag ook een aantal diensten om het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Denk hierbij aan het inmeten en monteren van je shutters. Maar ook een serieus interieuradvies mag niet in het rijtje ontbreken. En dat doen we niet alleen in de winkel, maar ook bij jou thuis!

Shutters van Colors@Home Waterland
Vloeren

Vloeren


Vloeren zijn er in zoveel soorten dat je bijna niet weet waar je moet beginnen. Kies uit tapijt, pvc, laminaat, marmoleum of vinyl.Hier zie je een keuken met PVC stroken van Novilon. Makkelijk in onderhoud en niet van echt te onderscheiden. Uiteraard kunnen wij het ook voor je komen leggen!

Onze lopende projecten


Wij zijn trots op de schitterende projecten die we al hebben mogen opleveren voor onze (tevreden) klanten. Daarom kun je op deze pagina regelmatig nieuwe lopende projecten terugvinden die je inspiratie kunnen bieden voor je eigen interieur. Neem eens een kijkje en ontdek wat er allemaal mogelijk is met onze producten. Je zult versteld staan van het eindresultaat. Behoefte aan meer metamorfoses? Neem dan ook eens een kijkje op onze Facebookpagina!

Onze lopende projecten